Kurs i sorgbearbetning

Programmet för Sorgbearbetning™ handlar om att du ska få säga det som inte blev sagt, att du ska få göra ett avslut till det som känslomässigt finns kvar hos dig och att lämna det du vill för att gå vidare i ditt liv utan dessa känslor.

Att bearbeta sorg betyder inte att glömma. Det handlar om att ta med sig det en vill minnas och tänka på utan att det överskuggas av det som inte hann bli sagt. Det du behöver be om ursäkt för och/eller förlåta för att helt och fullt kunna fortsätta med ditt liv.

Sorg är en normal reaktion då ett välkänt mönster förändras, då hjärtat brister, och du kanske har osagda tankar och känslor i relationen eller situationen. Kursen är ingen terapi utan ett pedagogiskt verktyg för sorg och kris. Den ger dig ett verktyg som du kan använda om det i framtiden kommer fler förluster och sorger.

Den individuell kursen innefattar 8 tillfällen a´ 60 minuter, cirka 2 timmar för hemuppgifter mellan dessa tillfällen, boken "Sorgbearbetning" av John W James och Russell Friedman (finns både som textbok och ljudbok) samt fortsatt användbart material.

Den individuella kursen går att genomföra på två olika sätt:

  • 8 tillfällen á 60 minuter med 1 träff per vecka, ca 2 timmar för hemuppgifter och pågår under 2 månader
  • 8 tllfällen á 60 minuter med 2 träffar per vecka (2 dagar mellan träffarna), ca 2 timmar för hemuppgifter och pågår under 1 månad.

Investering: 6 500 kronor för privatpersoner.
Möjlighet att dela upp betalningen finns.
Betalning sker via faktura eller swish 123 567 67 21 (märk swishen med namnet på den som är kund).
Vid företagsfakturering tillkommer moms.

Finns även möjlighet att genomföra kursen via nätet, (finns olika alternativ), om det är för långt till fysiska möten. Detta kräver ett lite annorlunda upplägg och är du intresserad så kontakta mig för vidare information.

Har du frågor eller vill investera en individuell kurs? Kontakta mig så kommer vi överens om lämpligt datum och tid att starta upp.


Nedan kan du se en video från James & Friedman som berättar om bakgrunden till deras handlingsprogram för känslomässig läkning.