Vem är HallimaC AB?

HallimaC AB ägs och drivs av mig, Camilla Hammarström, och finns i Sundsvall.


Jag är utbildad socionom (1999), diplomerad coach (2008) och certifierad handledare i sorgbearbetning (2012), fördjupningskurs i sorgbearbetning (2013 och 2020) samt ettårig utbildning i kognitiv beteendeterapi (2017).

Dessa utbildningar utgör grunden till mitt arbete med människor. Som socionom har jag tränats att se människor i hela dess sammanhang, hur olika delar i livet påverkar oss, t.ex. partner, ekonomi och hälsa. Som coach fokuserar jag på möjligheter istället för att definiera problem. Att vara certifierad handledare i sorgbearbetning ger mig en möjlighet att hjälpa dig bearbeta din sorg känslomässigt vilket ger en känsla av lättnad både psykiskt och fysiskt.

Mitt arbete med människor är utifrån ett holistiskt perspektiv vilket för mig betyder att allt hänger samman - det psykiska, fysiska, emotionella, psykosociala, själsliga, sociala, med flera. Vi behöver balans i våra olika delar för att nå välbefinnande och tillfredsställelse i livet.

Alla mina utbildningar har en röd tråd - att hjälpa kunden finna sin inre kraft, styrka och möjligheter till att hitta "sina nya vägar" att leva sitt liv samt förlåtelse till sig själv och till andra. För mig är det viktigt att visa på den kraft som finns inom varje människa. Även om den känns frånvarande i vissa lägen så finns den där och du som person är viktig - du är värd att må bra och vara den du vill vara!

Mina samtal grundar sig på vem jag har som kund, utifrån denne skapas samtalet. För mig finns inte uttrycket "använd det sunda förnuftet" då det sunda förnuftet är olika från person till person. Att inte värdera eller döma det som sägs blir därför särskilt viktigt - för vem äger sanningen?

När min då 10-åriga brorsdotter frågade mig vad jag arbetade med lyssnade hon och sa sedan: "Du är alltså en själs-doktor!" En vacker reflektion från en yngre generation - okomplicerat och rakt från hjärtat.

Hos mig gäller sekretess. En självklarhet för mig och en trygghet för dig.

Jo, det här med namnet frågar en del om och vad det betyder - det betyder CamillaH baklänges ifall du också undrar! 

Varmt välkommen! 

Affärsidé

Erbjuda personlig utveckling - hur mycket bestämmer du själv!


Vision

Att hjälpa människor hitta sin egen styrka och sin inre drivkraft för att kunna leva sitt liv som denne vill.


Värdegrund 

Behandla andra som du själv vill bli behandlad.
Några återkopplingar

"Att få insikten av vad jag har, och vad jag kan, fick mig att komma vidare och ta med det jag ville ta med. Det andra lämnade jag."
                                       Hanna

"Jag trodde aldrig att kursen i sorgbearbetning skulle ha den effekt som blev. Den här skulle alla gå!"
                                      Carina

"Nu när jag fått känna av en riktig avslappning, som det blev med healingen, vill jag bara ha mer!"
                                       Bosse

"Den trygga plats som Camilla skapade gjorde att jag äntligen kunde ta fram all den sorg som jag så länge haft i mig och få hjälp att göra något med den."
                                        Ingrid 

"Tack för att du lyssnade och hjälpte mig vidare."
                                         Eva

"Underbar vägledd meditation!"
                                          Sara 

"Kursen i sorgbearbetning har gett mig mer än alla timmar hos psykologen." 
                                          Stefan