Kurator/samtalsterapeut

En av mina styrkor är att lyssna. Ibland finns det ingen att tala med. Det kanske inte går att tala med nära och kära om just det du vill tala om. Då kan jag vara en avlastningsplats, ett bollplank, ett stöd och en hjälp för dig att komma vidare i ditt liv.

Kommunikation är viktigt och det är viktigt att få prata om hur du som människa känner och tycker. Att kunna samtala med någon oberoende för att reda ut vad som är vad och hitta de lösningar som finns. Det jag erbjuder är att vara en samtalspartner som varken värderar eller dömer det som sägs. Som kurator är min del att vara ditt stöd, den som lyssnar, inspirerar och hjälper dig till att hitta din lösning.

Det som är viktigt i mina samtal är att utgå från att dina svar på dina frågor finns inuti dig själv. Det kan vara svårt att se/höra då du är mitt i någon situation. Att visa på din egen kraft som finns och att stärka dig som den du vill vara är mitt arbete.

Som kurator/samtalspartner har jag flera års erfarenhet att ta emot samtal och stödja personer i livets olika situationer. 
Allt utgår från vilket behov personen har i sitt liv - just nu, just här!
Alla samtal är unika och jag vill att du ska känna tillit - DU är viktig när du kommer till mig.


Det jag erbjuder dig är en trygg och erfaren samtalskontakt som tar emot dig i en lugn miljö. Hos mig gäller sekretess - en självklarhet för mig och en trygghet för dig.

I mina samtal använder jag mig av olika metoder bl.a. olika "verktyg" inom KBT, coaching och CommuniCards - allt utifrån vad jag hör att du behöver och är redo för. 
Vill du veta mer om mig finns det att läsa här!

Innerligt varmt välkommen! ♡

Investering
: 750 kronor för 50 minuters session till privatpersoner.

Flera-tillfällens-rabatt:
10-kort innebär 10 stycken sessioner á 50 minuter för 6 000 kronor
5-kort innebär 5 stycken sessioner á 50 minuter för 3 375 kronor

Olika sessioner går att nyttja i samma kort.
Giltig i 12 månader från inköpsdatum.
Betalning sker via faktura eller swish 123 567 67 21 (märk swishen med namnet på den som är kund).
Vid företagsfakturering tillkommer moms.

Tar även session via Skype, Google Duo eller Google Meet.