Reiki/healing

När livet är stressigt och energin inte räcker till, är det skönt med en påfyllning.

Healing är en metod som är stressreducerande och avslappnande. Jag brukar säga att det är som en själslig massage och den ger så mycket mer förutom en skön känsla i kroppen. Healing hjälper kroppen att hitta sin egen naturliga förmåga till läkning på alla plan. Om du vill få till en förändring i ditt liv så hjälper healingen dig att tänka klarare och ökar din kreativitet. Healing kommer från engelskan och betyder läkning/att läka, bli balanserad och återfå harmoni. 

Jag erbjuder healing-session av hela kroppen, då du liggandes får möjlighet till att ta emot healing och får avslappning och stressreducering. En härlig känsla som måste upplevas! Den energi jag förmedlar är mjuk. kraftfull, erbjuder rening och helande, energi-på-fyllning och vägledning. Reiki är en bra metod för insikter i livet och personlig utveckling. Läs vidare om hur jag arbetar här.

De healingtekniker som jag använder mig av är Usui Reiki, Usui Holy Fire Reiki, KarunaReiki® och Atlantisk högfrekvent healing. I både Holy Fire Reiki och Atlantisk healing är jag utbildad till master-nivå. 

Ordet Reiki betyder universell energi, rei – andlig visdom och ki – livsenergi och tekniken presenterades av Mikao Usui i början av 1900-talet. Karuna översätts till den handling man gör för att minska lidande för andra och KarunaReiki® har utvecklats av William Lee Rand runt 1990. Usui Holy Fire Reiki är en ny form av reiki, en utveckling av Usui Reiki, som introducerats av William Lee Rand.

Här i Sverige räknas en behandling med Reiki som rehabiliterande friskvård hos Skatteverket och är avdragsgill för arbetsgivaren. Mer finns att läsa om detta på Förenade Reikiförbundet hemsida.

Healing kan vara ett komplement till konventionell vård och Reiki används inom sjukvården i exempelvis England, Tyskland, Norge och USA. Om du blir intresserad att läsa vidare om detta så finns här en länksamt här, till forskning och undersökningar som gjorts kring just Reikihealing.


” A healer does not heal you. A healer is someone who holds space for you while you awaken your inner healer, so that you may heal yourself.”

Maryam Hasnaa